Tietoja lapsen toimintaan liittyvistä hälytyksistä

Kaspersky Safe Kids voi lähettää sinulle reaaliaikaisia hälytyksiä tai ilmoituksia lapsesi toiminnasta. Voit esimerkiksi saada hälytyksen, kun:

Jos lapsesi käyttää Android-laitetta, voit vastaanottaa ilmoituksia hänen kytkiessään päälle tai pois päältä tärkeitä asetuksia. Siirry HälytysasetuksetTärkeitä sovelluksen ominaisuuksia poistettiin käytöstä.

Voit valita, mitä hälytyksiä sinulle lähetetään.

Voit tarkastella hälytyksiä My Kasperskyssa, sähköpostin kautta tai mobiililaitteella, jolle on asennettu Kaspersky Safe Kids.

Vanhemman mobiililaitteelle ja sähköpostiin lähetettävät hälytykset ovat käytettävissä vain Kaspersky Safe Kidsin Premium-versiossa. Jos käytät ilmaisversiota, voit tarkastella hälytyksiä vain My Kasperskyssa.